Lägesrapport. Uppdatering

Nu är januari snart över vilket innebär att laget är inne på den hårda försäsongen. I lördags hade ÖBI ett upptaktsmöte som avslutades med en en teambuilding fest.

Det skulle dyka upp info här angående trion Jens, Daniel och Tims vara eller icke vara i klubben. Alla tre har skrivit på ett samarbetsavtal med KFF som innebär att dom kan spela med båda klubbarna. Med lite olika satsningar. Tim ska träna fullt ut med KFF och vara tillgänglig i ÖBIs matcher om dom så önskar. Jens ska träna med båda, vilket antagligen gör att han hinner med ÖBI fullt ut. Daniel ska dock inte träna med KFF alls i dagsläget. Ska lägga all fokus på att bli kvitt skadorna. En liten notis är att bara 2 av 3 får spela samtidigt i en match för ÖBI.

Träningsmatcher

Nu är där några träningsmatcher inbokade. De flesta matcherna kommer spelas på konstgräset på Kristianstad IP. 

Önnestad BI - Linderöd
Kristianstad IP. Avspark 13:00 den 13/2

Önnestad BI - Viby IF
Kristianstad IP. Avspark 15:00 den 26/2

Önnestad BI - Broby IF 
Kristianstad IP. Avspark 11:00 den 6/3

Fjälkinge - Önnestad BI
Maxilandia(?). Avspark 19.00 den 9/3

Kiaby IF - Önnestad BI
Speldag 12/3. Mer info kommer. 

Ovesholms IF - Önnestad BI
Slottsvallen. Avspark 13:00 den 26/3

Önnestad BI - Hoby
Önnevallen. Avspark 13:00 den 9/4.

Kan hända att det blir lite möbleringar. Andra tider, speldagar och andra lag.

ÖBI - Mjällby (Alliansen)

Idag small det. Division 6 mot Allsvenskan. Önnestad mot Mjällby. Det började i ganska högt tempo och Önnestad tog ledningen genom Linus Nilsson. Efter det åt Mjällby sig in i matchen. Mycket tack vare onödiga utvisningar av ÖBI-spelare. Två snabba mål av Moestafa El Kabir och 2-1 till Mjällby i halvtid. I den andra var spelarna i Önnestad trötta och Mjällby gick upp till 4-1. Tim Hansson gjorde sedan 4-2 och ÖBI vaknade till. Philip Ohlsson, Önnestads målvakt, uppfattade en situation snabbt och sköt över hela planen in 4-3. ÖBI pressade på i slutet men fick inte in en kvittering.
Matchens spelare: Moestafa El Kabir.

RSS 2.0